KADIN VE AİLE ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİNİN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Senato Salonunda, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin ilk toplantısı gerçekleşti.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu başkanlığından gerçekleşen toplantıda; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selmin Şenol, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatma Başar, Sosyal Hizmet Anabilim Dalı (AD) Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burcu Hatipoğlu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cihan Caner Aksoy ve Hukuk Müşaviri Av. Adile Özortak yer aldı.

Gerçekleştirilen ilk toplantıda, belirlenen gündem maddeleri üzerine görüşler sunuldu.

Merkezin önemine değinen Prof. Dr. Kavuncu “Topluma dokunan projeler üretmek istiyoruz.” dedi.