YALOVA’DA İŞ BİRLİĞİ ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında farklı alanlarda iş birlikleri görüşüldü.

Rektör Kavuncu, Yalova programı kapsamında ilk olarak Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u ziyaret etti.

TERMAL ÇALIŞMALAR KONUSUNDA GÖRÜŞLER AKTARILDI

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Yalova’nın termal alanda başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, buranın dünyaca ünlü bir sağlık merkezi ve su şehri olması için büyük çaba sarf etti. Avrupa’da Çekya'nın ardından burası çok önemli bir termal kür yerleşkesi olarak yerini aldı. Bizler de bu alanda deneyimlerimizi paylaşarak, yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüştük.” diye konuştu.

YALOVA ÜNİVERSİTESİ ADIM ÜNİVERSİTELERİ BİRLİĞİNE DAVET EDİLDİ

Ziyaret programı kapsamında bir diğer adres olan Yalova Üniversitesinin kısa zamanda katettiği gelişmeleri takdirle takip ettiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Yalova Üniversitesinin yaptığı çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. Başarılarından dolayı tebriklerimi iletmek istedim. Rektör Hocamız ile birlikte yapılabilecek iş birlikleri hakkında görüşerek, kendilerini ADIM Üniversiteleri Birliğine davet ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” dedi.

YALOVA’DA İŞ BİRLİĞİ ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİ

TERMAL ÇALIŞMALAR KONUSUNDA GÖRÜŞLER AKTARILDI