HALKIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlama programı kapsamında Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen yemekte, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelindi.

Rektör Kavuncu günün önemi hakkında, "Devletimizin 'Uçbey'leri, Cumhuriyetimizin toplumdaki nüveleri, halkın temsilcileri, dert babaları muhtarlarımızın '19 Ekim Muhtarlar Günü' kutlu olsun." dedi.

Program, halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi.

HALKIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Program, halk oyunları gösterisinin ardından sona erdi.