ADIM ÜNİVERSİTELERİ TOPLANTISINA HAZIRLIK GÖRÜŞMESİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, beraberindeki heyet ile birlikte Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini (MAKÜ) ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, KSBÜ’nün koordinatörlüğünde, MAKÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek “ADIM Üniversiteleri Toplantısı” görüşüldü.

KSBÜ heyetini MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz karşıladı. Ziyarette, önümüzdeki ay gerçekleşecek Adım Üniversiteleri Toplantısı görüşüldü. Toplantı, KSBÜ’nün koordinatörlüğünde, MAKÜ’nün ev sahipliğinde yapılacak.

Ziyaret kapsamında, MAKÜ’nün sosyal ve uygulama alanları da gezildi. Programa sonradan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk de dahil oldu.

Ziyaret programında KSBÜ’den Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte Rektör Danışmanları Doç. Dr. Cansu Özbayer ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik; MAKÜ’den Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Genel Sekreter Ali Nihat Gündüzalp, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç ile Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Tuna yer aldı.

ADIM ÜNİVERSİTELERİ TOPLANTISINA HAZIRLIK GÖRÜŞMESİ