KSBÜ KIZILAY‘DAN KAN BAĞIŞI DAVETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Genç Kızılay Topluluğu, üniversite personeli ve öğrencilerini kan bağışına bekliyor.

Kızılay mobil kan bağışı aracı, üniversite kampüsünde, kan bağışı yapmak isteyenleri bekliyor. KSBÜ Genç Kızılay Topluluğu Başkanı Şeyma Karabıyık tarafından konu hakkında şu bilgiler verildi: "Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte faaliyetlerimize hızlı bir giriş yapmak istedik. Bu sebeple 11-15 Ekim tarihleri arasında kan bağış aracımızı üniversite kampüsüne getirdik. '1 Kan 3 Can' diyerek, üniversite öğrencilerin de kan bağışı oranını artırabilmek amacıyla üniversitemizde bulunan diğer toplulukları kan bağışı yapmaya davet ettik. Davetimize olumlu dönüş yapan topluluklarla beraber, bu insani görevimizi yerine getirirken aramızda tatlı bir rekabet olması sebebiyle birbirimize meydan okuyarak kan bağışına çağırdık. 5 günün sonunda bizimle beraber 10 topluluk kan bağış kampanyamıza destek olacak. Bu süreçte emeği geçen KSBÜ ve KSBÜ SKS idaresi ile birlikte tüm topluluklara teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Araç kampüs içinde her gün farklı bir konumda bulunuyor.

KSBÜ KIZILAY‘DAN KAN BAĞIŞI DAVETİ

Araç kampüs içinde her gün farklı bir konumda bulunuyor.