CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ADLİ BİLİMLER BÖLÜMÜ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Genel Sekreteri Kutlu Önal, Adli Bilimler Bölümü ve Adli Tıp Anabilim Dalı (AD) öğretim üyeleri ile birlikte Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun’u ziyaret ederek, devlet üniversitelerinde ilk olan KSBÜ Adli Bilimler Bölümü hakkında bilgi verdi.

KSBÜ’den ziyaret programına Genel Sekreter Kutlu Önal, Adli Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener, öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Sezgin ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Gülekçi ile Adli Tıp AD Başkanı Prof. Dr. Hüdaverdi Küçüker ve öğretim üyesi Prof. Dr. F. Süheyla Aliustaoğlu katıldı.

KSBÜ heyeti 2021- 2022 eğitim- öğretim yılında eğitime başlayan Adli Bilimler Bölümünü tanıtarak, Adli Bilimler Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılması planlanan analizler ve bilirkişi raporları hakkında bilgiler verildi.

CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ADLİ BİLİMLER BÖLÜMÜ HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ