BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRÜ’NDEN ZİYARET

Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, karşılıklı olarak yapılan çalışmalardan bahsedildi.

Rektör Kavuncu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kütahya'nın İş-Kur eski Müdürü, şu an Bursa İş-Kur İl Müdürü Eren Bey'in ziyaretinden mutlu olduk. Döneminde başarılı çalışmalar yaparak, Kütahya istihdamına önemli katkılarda bulunmuştu.” dedi.

BURSA ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRÜ’NDEN ZİYARET

Ziyarette, karşılıklı olarak yapılan çalışmalardan bahsedildi.