ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Mahmut Dinler, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Kardiyoloji AD Başkanı Doç. Dr. Taner Şen, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Canan İnal yer aldı.

Sınavda başarılı olan Dinler’i, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Dekan Prof. Dr. M. Cem Algın, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD öğretim üyesi Doç. Dr. Tayfun Aydın, jüri üyeleri ve akademisyenler tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI