İÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Muhammet Emin Kalay, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda jüri olarak KSBÜ İç Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Kevser Onbaşı, İç Hastalıkları AD öğretim üyeleri; Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Coşgun, Dr. Öğr. Üyesi Türkan Paşalı Kilit, Kardiyoloji AD’den Doç. Dr. Mehmet Ali Astarcıoğlu ve Göğüs Hastalıkları AD’den E. Şebnem Parspur yer aldı.

Sınavda başarılı olan Kalay’ı jüri üyeleri ve akademisyenler tebrik etti.

İÇ HASTALIKLARI ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Sınavda başarılı olan Kalay’ı jüri üyeleri ve akademisyenler tebrik etti.