ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. İlknur Elifoğlu, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Sınavda başarılı olan Elifoğlu’nu; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın, Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve T.C. Sağlık Bakanlığı KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Sertaş Erarslan tebrik etti.

Sınavda jüri olarak KSBÜ Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD Başkanı Prof. Dr. Veysel Nijat Baş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD öğretim üyeleri; Doç. Dr. Ahmet Türkeli, Doç. Dr. Rahmi Özdemir, Dermatoloji AD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Dizen Namdar, Kadın Hastalıkları ve Doğum AD’den Dr. Öğretim Üyesi Özlem Erten yer aldı.

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI