SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLER BİLGİLENDİRİLMESİ YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Hekim Sinan Konferans Salonunda, "Sosyokültürel Etkinlikler" dersinin bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Ders koordinatörü Doç. Dr. Sultan Güçlü başkanlığında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, dersi yürütecek öğretim elemanları yer aldı.

Bilgilendirme toplantısında, "Sosyokültürel Etkinlikler" dersinin amacının; öğrencilerin ders dışı bilimsel, sosyal, toplumsal ve kültürel gelişmelerine katkı sağlamak, öğrencilere bir taraftan yaşadıkları şehrin tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtmak, bir taraftan da öğrencileri yaşam boyu öğrenen bireyler olarak yetiştirmek olduğu ifade edildi.

SOSYOKÜLTÜREL ETKİNLİKLER BİLGİLENDİRİLMESİ YAPILDI