ADIM ÜNİVERSİTELERİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ KSBÜ’YE GEÇTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında, ADIM Üniversiteleri Birliği Genel Koordinatörlüğü devir teslim sözleşmesi imzalandı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir arasında imzalanan devir teslim sözleşmesi sırasında KSBÜ’den Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Cem Algın, Genel Sekreter Kutlu Önal, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhami Yurdakul ve Prof. Dr. Mustafa Koyun, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Özcan, Genel Sekreter Yardımcıları Fakrullah Tohumcu ve Hasan Biçer de yer aldı.

Devir teslim töreni kapsamında KSBÜ, ADIM Üniversiteleri Birliği Genel Koordinatörlüğünü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden devraldı. Böylelikle 2018 yılından bu yana Şeyh Edebali Üniversitesinde bulunan Genel Koordinatörlük görevi, 2021-2024 dönemi için KSBÜ’ye geçmiş oldu.

ADIM Üniversitelerinde toplam 18 üniversite bulunuyor ve bu üniversitelerin daire başkanlıkları ve birimlerince yılda iki kez bir araya gelinerek, üniversiteler arası bilgi paylaşımı, üniversite düzeyinde yaşanan problemlere ortak çözümlerin bulunması kapsamında düzenli aralıklarla toplantılar yapılıyor.

ADIM ÜNİVERSİTELERİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ KSBÜ’YE GEÇTİ