“ÖĞRENCİLER İÇİN YETERLİ SAYIDA YURT MEVCUT”

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, Yurt İdare Şube Müdürü Vekili Hüseyin Karaman ile birlikte, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret ettiler. Rektör Prof. Dr. Kavuncu, “Öğrenciler için yeterli sayıda yurt mevcut.” dedi.

Ziyaret sırasında Genel Sekreter Kutlu Önal da yer aldı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Kavuncu şunları söyledi: “Eğitim-öğretim döneminin başında yükseköğrenim öğrencilerinin barınma olanakları ile alakalı görüş alışverişinde bulunduk. Kütahya’da öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamadan barınabileceği yeterli kalitede ve kapasitede yurtlarımız mevcut. Bununla ilgili biz de hazırlıklarımızı gözden geçirdik.”

“ÖĞRENCİLER İÇİN YETERLİ SAYIDA YURT MEVCUT”

Ziyaret sırasında Genel Sekreter Kutlu Önal da yer aldı.