ULUSLARARASI ENGELSİZ BİLİŞİM KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay, "Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım (BİLTEVT 2021) Uluslararası Engelsiz Bilişim 2021 Kongresi" açılış programı ve "Engelsiz Bilişim 2021 Ödül Töreni"ne katılım sağladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliği ile sekretaryasını Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu’nun yürüttüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen kongrede Manisa Valisi Yaşar Karadeniz ve diğer protokol üyeleri yer aldı.

KSBÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay’ın da “Engelsiz Turizm Uygulamalarında Dijital Erişilebilirlik” konulu bildirisi ile yer aldığı ve üç gün süren kongrede "Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım (BİLTEVT 2021) Uluslararası Engelsiz Bilişim 2021 Kongresi"nde birçok bildiri ve proje sunumları yapıldı.

ULUSLARARASI ENGELSİZ BİLİŞİM KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ