TAVŞANLI‘NIN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, akademisyenler ve idari personel ile birlikte Tavşanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen programlara katıldı.

Programda protokol üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

Protokol tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. Atatürk ve silah arkadaşları anılarak, saygılar sunuldu.

Program, Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve araç korteji ile devam etti.

TAVŞANLI‘NIN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Programda protokol üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.