ÇİNİCİLER ÇARŞISI KÜTAHYA‘YA DEĞER KATIYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Çini Alışveriş Günleri Açılış Programı’na katıldı.

Açılışta Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü ve davetliler yer aldı.

Açılış öncesi sanatçıların özenle hazırladıkları el sanatı ürünler protokol tarafından gezildi.

Açılış sonrası protokol üyeleri tarafından konuşmalar yapılarak, Çiniciler Çarşısı’nın şehre önemli değer kattığı vurgulandı. Programda konuşan Çiniciler Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Nida Olçar, protokol üyelerine ve davetlilere ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu açılışın hayırlı olması temennilerinde bulundu.

ÇİNİCİLER ÇARŞISI KÜTAHYA‘YA DEĞER KATIYOR

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu açılışın hayırlı olması temennilerinde bulundu.