KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİNİN ÖN ZİYARET TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) kurumsal dış değerlendirme sürecinin ön ziyaret toplantısı online olarak gerçekleştirildi.

Toplantıda; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Genel Sekreter Kutlu Önal, akademisyenler, daire başkanları, Değerlendirme Takımı, Kalite Komisyonu üyeleri yer aldı.

Toplantı sırasında, uzaktan ve yüz yüze değerlendirme sürecine ilişkin karşılıklı olarak görüş alışverişi yapılırken, Kalite Komisyonu tarafından kalite güvencesi hususunda kurumdaki işleyiş hakkında bilgi verildi.

KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİNİN ÖN ZİYARET TOPLANTISI YAPILDI