KÜTAHYALI SANATÇILARIN RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) üyelerinin hazırladığı ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasında (KUTSO) gerçekleşen resim sergisinin açılışına katıldı.

Sergide Vali Ali Çelik başta olmak üzere, Kütahya protokolü yer aldı.

Açılış konuşmalarını KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız ve protokol üyelerinin yaptığı sergide, sanatın değerinden bahsedildi.

Protokol üyelerinin resim sergisini gezmesiyle program sona erdi.

Rektör Kavuncu sanatçıları tebrik ederek, KSBÜ olarak sanatı ve sanatçıları desteklediklerini ifade etti.

KÜTAHYALI SANATÇILARIN RESİM SERGİSİ DÜZENLENDİ

Sergide Vali Ali Çelik başta olmak üzere, Kütahya protokolü yer aldı.

Protokol üyelerinin resim sergisini gezmesiyle program sona erdi.