SGK İLE GLOBAL BÜTÇE ANLAŞMASI İMZALANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi için SGK ile global bütçe anlaşması imzalandı. Rektör Kavuncu hayırlı olsun dileklerini iletti.

Anlaşma sırasında Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Berceste Güler ve Müdür Ergün Ulu ile birlikte Döner Sermaye İşletme Müdürü Mustafa Öztürk yer aldı.

Rektör Kavuncu yapılan anlaşma sonrası açıklamalarda bulunarak, “KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, halkımıza en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. SGK kapsamında işlemleri karşılamamız nedeniyle de SGK ile her sene anlaşma yapıyoruz. Bu sene de SGK ile global bütçe anlaşmamızı gerçekleştirdik. Kapasite artışımız ve yeni hocalarımızın gelmesiyle birlikte pandemi döneminin de koşullarının daha iyileşmesiyle birlikte kapasitemizi de arttıracağız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

SGK İLE GLOBAL BÜTÇE ANLAŞMASI İMZALANDI