“KÜTAHYA KÜLTÜR DERNEĞİ KÜTAHYA‘NIN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ“

Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulundan Ahmet Yılmaz ve Av. Kemal Cihan, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu ziyaret etti.

Yakın zamanda Ankara'da tarihi bir mekânda açılışı gerçekleşen Kütahya Kültür Derneği'nin Yönetim Kurulu üyeleri, üniversitemizi ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette, derneğin açılıştan bu yana yaptıkları faaliyetler hakkında bahsedilerek, ileride planladıkları projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektör Kavuncu, konuklarımıza ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Derneğimizi, Kütahya’nın tanıtımı anlamında çok önemli olarak görüyoruz, çok değer veriyoruz. Verimli bir görüşme oldu, ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Ankara’da da kendilerini ziyaret edeceğiz.” dedi.

“KÜTAHYA KÜLTÜR DERNEĞİ KÜTAHYA‘NIN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ“