ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Ayşenur Acar Öztürk, Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavı’nda başarılı oldu.

Tez Danışmanı KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, sınavda başarılı olan Arş. Gör. Ayşenur Acar Öztürk’ü tebrik ederek, “Uzmanlık eğitimimiz 5 yıl sürüyor. Ayşenur Acar Öztürk, bugün bu 5 yıllık eğitim süresini tamamlayıp, sınavı da başarıyla geçerek uzman oldu. Aynı zamanda tez hocası olarak ve AD Başkanı olarak kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Şu an kliniğimizde çalışan 18 asistanımıza da darısı başınıza diyorum.” dedi.

Sınavda başarılı olan Acar Öztürk’ü; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın tebrik etti.

Sınavda jüri olarak KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı M. Cem Algın, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Öğr. Üyeleri Doç. Dr. Tayfun Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız ile Kardiyoloji AD Başkanı Taner Şen yer aldı.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI