REKTÖR KAVUNCU ŞAMPİYONADA DERECE ALAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Ali Osman Altınay ile birlikte Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübüne iade-i ziyarette bulunarak, şampiyonadaki başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Ziyaret sırasında Kütahya Engelliler Umut Spor Kulübü Başkanı Hatice Yakar ve sporcuları yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, geçtiğimiz ay Antalya’da düzenlenen Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Tekerlekli Sandalye Dans Sporu 4. Türkiye Şampiyonası’nda dereceyle dönen sporcuları tebrik etti.

Başkan Yakar, sporcuların olimpiyatlar başta olmak üzere, yurt dışında gerçekleştirilecek olan yarışmaları da hedeflediklerini belirterek, faaliyetler hakkında Rektör Kavuncu’ya bilgi verdi. Kavuncu da KSBÜ’nün engellilere yönelik projelerinden bahsederek, bundan sonraki katılacakları yarışmalarda sporculara başarılar diledi.

Başkan Yakar, nazik ziyaretleri sebebiyle Rektör Kavuncu’ya teşekkür etti.

REKTÖR KAVUNCU ŞAMPİYONADA DERECE ALAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Başkan Yakar, nazik ziyaretleri sebebiyle Rektör Kavuncu’ya teşekkür etti.