KSBÜ MERKEZ MYO ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) bünyesinde yeni açılan ve açılmasının hemen ardından öğrenci alımına başlayan Merkez Meslek Yüksekokulu (MYO) yönetimi, Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya ziyarette bulundu.

Ziyarette, KSBÜ MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Unutkan, MYO Yüksekokul Kurulundan Dr. Öğr. Üyesi Emrah Afşar, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kar ve Yüksekokul Sekreteri Senai Elmas yer aldı.

Ziyaret sırasında, Meslek Yüksekokulunun gelecek hedefleri ve öğretim planları üzerine görüşmeler yapıldı.

HASTA BAKIMI PROGRAMINA BU YIL ÖĞRENCİ ALINACAK

Yeni açılan MYO’da Hasta Bakımı Programına 2020-2021 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımı yapılacak.

KSBÜ MERKEZ MYO ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

HASTA BAKIMI PROGRAMINA BU YIL ÖĞRENCİ ALINACAK