ORTAK AR-GE ÇALIŞMALARI HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Anadolu Teknoloji Araştırma Parkı (ATAP) Genel Müdürü Dr. Sedat Telçeken ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İpek Aslı Tiryaki, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven de yer aldı.

Ziyarette sağlık ve medikal alanında ortak Ar-Ge çalışmaları ve iş birliği için fırsatlar ve imkanlar paylaşıldı. Aynı zamanda yapılabilecek diğer çalışmalar üzerinde de fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.

ORTAK AR-GE ÇALIŞMALARI HAKKINDA GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyaret sırasında Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven de yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu, nazik ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.