YEREL BASIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Hüseyin Özyurt ile birlikte Anadolu Ajansı (AA) Kütahya Ofisi ve Kütahya Postası gazetesine ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında AA Kütahya Muhabiri Muharrem Cin ve Kütahya Postası İmtiyaz Sahibi Mutlu Kaygısız ile Muhabir Hasan Demir yer aldı.

Rektör Kavuncu KSBÜ’nün faaliyetlerinden bahsederek, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ajans ve gazete yetkilileri KSBÜ’nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirttiler. Rektör Kavuncu ise yerel basının önemine vurgu yaparak, çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında kilit bir noktada olduklarını ifade etti.

Muharrem Cin tarafından Rektör Kavuncu’ya, AA tarafından basılan "100 Yıllık Türkiye" kitabı takdim edildi.

Basın çalışanları, nazik ziyaretlerinden dolayı Kavuncu ve Özyurt’a teşekkür etti.

YEREL BASIN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR