“3’Ü BİR ARADA KİTAP KAHVE”SİNİN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleriyle yürütülecek olan “3’ü Bir Arada Kitap Kahve”nin açılışına katıldı.

Kütahya İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (KİHMED) tarafından işletilecek olan “3’ü Bir Arada Kitap Kahve”nin açılış programında Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü yer aldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını KİHMED Başkanı Mustafa Önsay yaptı. Protokol üyeleri tarafından tebrik konuşmaları yapılmasının ardından dualarla açılış gerçekleştirildi.

“3’ü Bir Arada Kitap Kahve”si gezilerek, hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

“3’Ü BİR ARADA KİTAP KAHVE”SİNİN AÇILIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ