MASA TENİSİ TURNUVASININ KAZANANI BELLİ OLDU

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından 2021 yılının 2.’si düzenlenen masa tenisi turnuvasında kazanan belli oldu.

Açılış maçının SKS Daire Başkanı Öğr. Gör. Sinan Darcan ve Şube Müdürü Hüseyin Özekmekçi arasında yapıldığı turnuvaya Üniversitemiz akademik ve idari personelleri katılım sağladı.

Kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda KSBÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (AD) Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cenk Soysal şampiyon oldu. Turnuva ikincisi Mustafa Büker, Soysal'ı tebrik etti.

MASA TENİSİ TURNUVASININ KAZANANI BELLİ OLDU