15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine katıldı.

Etkinliklerde Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere Kütahya protokolü yer aldı.

Etkinlikler kapsamında Hava Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaretleri gerçekleştirildi. Şehitliklerde okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından aziz şehitlerimizin mezarları başına karanfil bırakıldı.

Şehitlik ziyaretlerinin ardından Kütahya-Eskişehir karayolunda bulunan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda ağaç dikimi gerçekleştirildi. Hazırlanan fidanlar Kütahya protokolü tarafından toprakla buluşturuldu. Daha sonra Kütahya Ulu Cami’de öğle namazı öncesi, tüm şehitlerimiz ve ebediyeti intikal etmiş gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okundu. Ardından 15 Temmuz Anı Defteri dolduruldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) tarafından hazırlanan 15 Temmuz/Türkiye Geçilmez temalı afiş ve resim sergisi gezildi. Sergi sonrası vatandaşlara protokol tarafından toprakla buluşturulmak üzere fidanlar dağıtıldı. Fidan dağıtımı sonrası Kütahya Valiliği Hizmet Binası önünde yer alan Yerel Basında Manşetlerle 15 Temmuz Sergisi gezilerek, 15 Temmuz’da çıkan Kütahya yerel gazetelerinin manşetleri incelendi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLANDI