“KÜTAHYA’NIN TURİZM VİZYONU VE GELECEĞİ” PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) Kütahya Belediyesi tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansının desteklediği “Kütahya’nın Turizm Vizyonu ve Geleceği” başlıklı proje görüşüldü.

KSBÜ- Görüşmede KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürü Mehmet Zenci, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Tanrısever ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu yer aldı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kütahya Belediyesi tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansının desteklediği ‘Kütahya’nın Turizm Vizyonu ve Geleceği’ başlıklı proje kapsamında, Kütahya Belediyesi Etüt Proje Müdürü Mehmet Zenci, Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Canan Tanrısever, Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Pamukçu ziyaretimize geldiler. Bununla ilgili Kütahya konusundaki; gözlemimiz, bilgimiz ve vizyonumuz hakkında sordukları sorularla ilgili deneyim ve birikimlerimizi aktardık. Çalışmanın, hayırlı sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

“KÜTAHYA’NIN TURİZM VİZYONU VE GELECEĞİ” PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ