KÜTAHYA KIZILAY BAŞKANI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Hüseyin Özyurt ile birlikte göreve yeni başlayan Kızılay Kütahya Şube Başkanı Talha Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KSBÜ- Ziyaret sırasında Kızılay Kütahya Kadın Kolları Başkanı Semra Sarıışık Tozaraydın ve Kızılay Kadın Kolları Basın Sorumlusu Ceren Uz yer aldı.

Ziyaret kapsamında karşılıklı çalışmalardan bahsedilerek, iyi niyet temennilerinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu üniversitemizin Kızılay ile önemli bir paydaş olduğunu vurgulayarak, iş birliklerinin öneminden bahsetti. Ayrıca beraber yapılabilecek çalışmalardan söz edilerek, ortak faaliyetler üzerine konuşuldu.

KÜTAHYA KIZILAY BAŞKANI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ