AVUKAT ATAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Genel Sekreter Kutlu Önal ve KSBÜ Hukuk Müşaviri Av. Arb. Adile Özortak ile birlikte Kütahya Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av. Ahmet Atam’ı ziyaret etti.

KSBÜ- Rektör Prof. Dr. Kavuncu ve beraberindeki heyet, Av. Atam’ın yeniden Kütahya Baro Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla yeni dönemin hayırlı olması temennilerini ilettiler.

Başkan Av. Atam, nazik ziyaretlerinden ötürü Kavuncu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AVUKAT ATAM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ