AİZANOİ SİNEMA VE FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİNDEN KSBÜ’YE ZİYARET

Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Bülent Cebeci, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Dernek üyesi Öğr. Gör. Osman Özen ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Vural Kavuncu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Dernek tarafından gerçekleştirilecek olan Aizanoi Kısa Film Festivali hakkında Rektör Kavuncu’ya bilgilendirmelerde bulunan Dernek Başkanı Cebeci, Festival için yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda başvuru aldıklarını belirtti.

Cebeci festivalin, Kütahya’nın ilk kısa film festivali, Türkiye’de ise antik kentte yapılacak olan ilk kısa film festivali olma özelliğini taşıdığını ifade etti.

Rektör Kavuncu, çalışmalarından dolayı Dernek Başkanı Cebeci’yi tebrik ederek, başarılar diledi.

AİZANOİ SİNEMA VE FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİNDEN KSBÜ’YE ZİYARET