CEZA İNFAZ KURUMUNA KİTAP BAĞIŞI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu; Genel Sekreter Kutlu Önal, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Hasip Kaya ve Öğr. Gör. Osman Özen ile birlikte Kütahya Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne kitap bağışı yapmak üzere ziyarette bulundu.

Ziyarette Cezaevi Savcısı Veysel Arat, Cezaevi Müdürü Ramazan Fidanoğlu ve Kurum Öğretmeni Ramazan Ergen yer aldı.

Rektör Kavuncu yanındaki heyetle birlikte mahkumlar tarafından üretilen ve satışa sunulan ürünleri de inceledi. Kurum tarafından KSBÜ'ye yapılan porselen tabak Rektör Kavuncu'ya takdim edildi.

CEZA İNFAZ KURUMUNA KİTAP BAĞIŞI