AK PARTİ YÖNETİMİNDEN KSBÜ‘YE ZİYARET

AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve İl Yönetimi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette; AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç, Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan, Kadın Kolları Başkanı, Melek Mankan, İl Başkan Yardımcısı Muhterem Kılıç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çağlar Bayırcı yer aldı.

Ziyaret kapsamında KSBÜ'nün mevcut durumu, gelişim planları, çalışmalar ve sağlık hizmeti alanında sunulan yenilikçi yöntemler hakkında bilgilendirme yapıldı. Bu doğrultuda Üniversitemizde bulunan çeşitli birimler gezildi.

Rektör Kavuncu ayrıca yeni eğitim- öğretim yılında yüz yüze eğitime hazır olduklarının altını çizerek, Kütahya'ya öğrencileri büyük bir heyecanla tekrar beklediklerini ifade etti. AK Parti heyetiyle son durum değerlendirmesi yapılarak, şehir ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişi yapıldı.

Üniversiteye şehrin sahip çıkması- benimsemesi konusunda siyasi oluşumların önemine dikkat çeken Rektör Kavuncu, KSBÜ'nün gerçekleştirdiği projeler ve gerekli kaynakların ayrılması konusunun yetkili bakanlıklar ve makamlara iletilmesi ile ilgili öneminden bahsederek, geçen hafta yapılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ziyaretini örnek gösterdi. Bu ziyarette KSBÜ'nün projeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a aktarılmıştı.

Rektör Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve heyetine teşekkür ederek, birlikte gerçekleştirilen başarılı çalışmalar ve oluşan sinerjinin artarak devam etmesini temenni etti.

Kavuncu nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.

AK PARTİ YÖNETİMİNDEN KSBÜ‘YE ZİYARET

Kavuncu nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarımıza teşekkür etti.