ÜSTÜNKAYA VE GÜRSOY’A FAHRİ DOKTORA DİPLOMASI TAKDİM EDİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, UNESCO Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü’ne layık görülen, Çini Sanatçısı Hamza Üstünkaya ve Çini Sanatçısı Mehmet Gürsoy’a fahri doktora diploması takdim törenine katıldı.

Kütahya Valisi Ali Çelik başta olmak üzere il protokolünün yer aldığı tören, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesinde (GSF) gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’ın yaptığı programda, çini sanatçıları Üstünkaya ve Gürsoy’un hayatlarının anlatıldığı video gösterimleri yapıldı.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal tarafından Üstünkaya ve Gürsoy’a fahri doktora diplomaları takdim edildi. Çini sanatçıları kendilerine fahri doktora unvanı layık görülmesinden ötürü teşekkürlerini sundular.

Tören sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

ÜSTÜNKAYA VE GÜRSOY’A FAHRİ DOKTORA DİPLOMASI TAKDİM EDİLDİ

Tören sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.