“KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ“ KONULU EĞİTİM VERİLDİ

YÖKAK kalite çalışmaları kapsamında, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) personellerine "Kalite Yönetimi Sistemi" konulu eğitim verildi.

YÖKAK çalışmaları kapsamında, akademik ve idari personellerimize "Kalite Yönetimi Sistemi" konulu eğitim verildi.

Kalite kavramının yayılma politikası hedefi doğrultusunda, bu eğitimin düzenli aralıklarla verileceğinin altı çizildi.

Bu eğitim, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından "2020 Yılı Teknik Destek Programı" kapsamında desteklenmiştir.

“KALİTE YÖNETİMİ SİSTEMİ“ KONULU EĞİTİM VERİLDİ