KSBÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ TÜRK NÖROŞİRÜRJİ VASKÜLER YÖNETİM KURULUNDA

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Beyin ve Sinir Cerrahi Anabilim Dalı (AD) öğretim üyeleri Doç. Dr. Hasan Emre Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Egemen Nursoy, Türk Nöroşirürji Derneği Vasküler Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiler.

KSBÜ Beyin ve Sinir Cerrahi AD öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Hasan Emre Aydın ve Dr. Öğr. Üyesi Egemen Nursoy, Türk Nöroşirürji Derneği Vasküler Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiler. KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde kritik ameliyatlar gerçekleştiren öğretim üyelerimize, yönetim kurulu üyeliklerinde başarılar dilendi.

KSBÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ TÜRK NÖROŞİRÜRJİ VASKÜLER YÖNETİM KURULUNDA