ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Dr. Mahmut Dinler, Tez Savunma Sınavı’nda başarılı oldu.

KSBÜ- Tez Danışmanı KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı sınavda başarılı olan Arş. Gör. Dr. Dinler’i tebrik ederek “Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD olarak ikinci tez sınavımızı vermiş bulunuyoruz. Bir süre sonra Uzmanlık Sınavı da gerçekleştirilecek ve başarılı olması durumunda uzman olacak. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Sınavda jüri olarak; Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Remziye Gül Sıvacı, KSBÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Dr. Öğr. Üyesi Emel Yıldız yer aldı.

Sınavda başarılı olan Arş. Gör. Dr. Mahmut Dinler’i; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın tebrik etti.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI