ÜNİVERSİTE İNCELEME GEZİLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, heyeti ile birlikte TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini (ETÜ) ziyaret etti.

KSBÜ- Rektör Kavuncu’ya Rektör Danışmanları; Doç. Dr. Cansu Özbayer, Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven, KUYAM Öğr. Gör. Emirhan Bozoğlan ve Döner Sermaye İşletme Müdürü Mustafa Öztürk eşlik etti.

Ziyaret kapsamında TOBB ETÜ Rektör Danışmanı Doç. Dr. Göknur Büke,TOBB ETÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Müdürü M. Hakan Kızıltoprak ve uzmanlar ile görüşmeler yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Kavuncu görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Hidroelektrik, savunma, biyomedikal alanlarında önemli bir altyapıya sahip ve üniversite-sanayi iş birliği açısından önemli mesafe kat etmiş olan TOBB ETÜ’den aldığımız bilgiler, KSBÜ bünyesinde oluşturduğumuz TTO'nun yapılanması açısından yol gösterici oldu.” dedi.

Ayrıca TOBB ETÜ Anatomi Anabilim Dalı (AD) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Tunalı ile görüşme sağlanarak, diseksiyon salonu ve plastinasyon uygulamaları hakkında bilgiler alındı.

ÜNİVERSİTE İNCELEME GEZİLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ