KÜTAHYA‘NIN ARTIK ANKARA‘DA BİR EVİ VAR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Ankara’da kurulan “Kütahya Kültür Derneği”nin açılışına katıldı. Rektör Kavuncu açılışa ilişkin yaptığı açıklamada, “Kütahya’yı birlikte çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Açılışa; Kütahya Milletvekilleri Av. İshak Gazel, Ahmet Erbaş, Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Siirt eski Milletvekili Eşref Taş yanı sıra Kütahyalı bürokratlar, ilçe belediye başkanları, il müdürleri, parti temsilcileri, gazeteciler ve davetliler katıldı.

“ANKARA’DA ARTIK KÜTAHYA’NIN BİR EVİ VAR”

Derneğin Ankara’nın en mümtaz, yani otantik ve kendine özgü yerlerinden Hacı Bayram Veli Camisinin hemen etrafında olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Kavuncu, “Yine buna benzer eski konakların olduğu yerde artık Kütahya’nın bir evi var. Kütahya’nın isminin değerlerinin yaşatılması, yayılması, dağıtılması, hemşerilerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin oluşturulmasına katkı verecek önemli bir merkez.” şeklinde konuştu.

“DERNEK BAŞKANI VE ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Kavuncu, açılışı gerçekleşen dernek hakkında şu yorumlarda bulundu: "Bugün bunun bir umut ışığını, bir yeşermesini de burada gördüm ve inşallah böyle birlik ve beraberlik halinde hareket ettiğimizde Kütahya’yı birlikte çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Gerek şahsım gerek Üniversitemiz adına burayı her türlü katkı konusunda destekliyoruz. Ankara’da böyle mutena bir yerde, özgün bir semtte hizmete başlamış olması dolayısıyla Dernek Başkanı Süleyman Muslu ve Dernek Yönetim Kurulu üyelerini yürekten tebrik ediyorum."

KÜTAHYA‘NIN ARTIK ANKARA‘DA BİR EVİ VAR

“ANKARA’DA ARTIK KÜTAHYA’NIN BİR EVİ VAR”

“DERNEK BAŞKANI VE ÜYELERİNİ TEBRİK EDİYORUM”