YÖKAK’TA KSBÜ KALİTE ÇALIŞMALARI BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, beraberindeki heyet ile birlikte Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret ederek, Üniversitemizdeki kalite çalışmaları ve süreci hakkında bilgilendirme yaptı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Cansu Özbayer ve Dr. Öğr. Üyesi Bahar Çelik ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret hakkında şunları söyledi: “Muzaffer Hocamızla yaptığımız toplantıda; Üniversitemizle ilgili genel bilgiler, gelişme alanları ve olanakları aktardık. Bugüne kadar yükseköğrenimde YÖKAK önemli bir misyon üstlendi. Üniversitelere öncülük yaptı, motive ederek, bu alanda kanalize etti. Yaptığı çalışmalarla da dünyada akreditasyon kurulları arasında kendisini akredite ettirerek, ciddi bir başarı elde etti. Bu anlamda önemli bilgi ve deneyimlerinden istifade ederek, önemli tavsiyeler aldık. Bu yaptığımız danışma toplantısı dolayısıyla da kendilerine teşekkür ediyoruz.”

YÖKAK’TA KSBÜ KALİTE ÇALIŞMALARI BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI