YEREL BASIN ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Hüseyin Özyurt ile birlikte yerel gazetelere ziyarette bulundu.

Rektör Kavuncu; Kütahya Hisar, Medya Kütahya ve Zafer gazetelerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında; Medya Kütahya Yazı İşleri Müdürü Ramazan Doğan, Hisar Gazetesi Sayfa Editörü Gülsen Şeran ve Hisar Gazetesi Muhabiri İlhan Aslan yer aldı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Kavuncu, ziyaret sırasında Üniversitemizin çalışmaları ve geleceğe yönelik planlarından bahsederek, yerel medyanın bu çalışmaları yansıtmada önemli ve aktif bir rol oynadığını belirtti.

Rektör Kavuncu, nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren basın emekçilerine, misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

YEREL BASIN ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR