“BİLİM EVRENİNE KATKI VEREN ÜNİVERSİTE OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Hüseyin Özyurt ile birlikte Telgraf gazetesine ziyarette bulundu. Kavuncu ziyaret sırasında KSBÜ’nün çalışmalarından bahsederek, “Bilim evrenine katkı veren biz de varız diyen bir üniversite olmak için çalışıyoruz.” dedi.

Kavuncu ve Özyurt, Telgraf gazetesi İmtiyaz Sahibi Zeynep Dönmez, Görüntü Yönetmeni Ferhat Türkoğlu, ve Editör Elif Kızılarslan tarafından karşılandı.

Ziyaret sırasında; açılan bölümlere, kurulan araştırma merkezlerine değinen Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, KSBÜ’nün öneminden bahsederek “Üniversite benim gözümün nuru. Biz tematik bir üniversiteyiz. Sağlık alanında KSBÜ'yü markalaştırmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bilim evrenine katkı veren, biz de varız diyen bir üniversite olmak için çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu yerel medyanın önemine de vurgu yaparak, yapılan çalışmaların halka duyurulmasında önemli bir etken olduğunu belirtti.

Kavuncu, Telgraf gazetesi sahibi Zeynep Dönmez’e misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Dönmez de ziyaretleri için Kavuncu’ya teşekkür etti.

“BİLİM EVRENİNE KATKI VEREN ÜNİVERSİTE OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”