ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalından (AD) Arş. Gör. Ayşenur Acar Öztürk Tez Savunma Sınavı’nda başarılı oldu.

KSBÜ- Tez Danışmanı KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, sınavda başarılı olan Arş. Gör. Ayşenur Acar Öztürk’ü tebrik ederek, “KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD’nin 14 asistanı var. Ayşenur bizim ilk asistanlarımızdan. Bugün tez sınavını başarıyla geçti. Ağustos ayı içerisinde de uzmanlık sınavına girecek ve başarılı olması durumunda da uzman olacak. Üniversitemiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Rektörümüz ve Dekanımız başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sınavda başarılı olan Acar Öztürk’ü; KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi tebrik etti.

Sınavda jüri olarak; Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Remziye Gül Sıvacı, KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Başkanı Prof. Dr. Canan Balcı, KSBÜ Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tayfun Aydın yer aldı.

Jüri üyeleri arasında yer alan ve Rektör Kavuncu’nun Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden mesai arkadaşı olan Prof. Dr. Remziye Gül Sıvacı, Kavuncu’yu makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON ANABİLİM DALINDA SINAV BAŞARISI