“KSBÜ’NÜN BAYRAĞINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAŞIYALIM”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemizde (KSBÜ) geleneksel hale gelen çiçek takdim töreni gerçekleşti. Bu törende KSBÜ’ye yeni katılan veya unvanda yükselen akademisyenlere çiçek takdimi yapılarak, başarılar dilendi. Rektör Kavuncu törende yaptığı konuşmada, “Burada yapacağınız çalışmalar ve projelerle, KSBÜ’nün bayrağını başarılı bir şekilde taşıyalım.” dedi.

KSBÜ- KSBÜ fuaye alanında gerçekleşen çiçek takdim törenine Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal ve akademisyenler katıldı.

“SUNACAĞIMIZ HİZMETLE İNSANLARIMIZIN KALPLERİNE DOKUNALIM”

Açılış konuşmasını yapan Rektör Kavuncu, bu törenin geleneksel hale geldiğinden bahsederek, çiçeklerle birlikte güzel bir başlangıç olmasını temenni ettiklerini ifade etti. Kavuncu, “Değişik kültürlerden geldiniz. Türkiye’nin sağlık temalı devlet üniversitesi KSBÜ olarak, kurulduğumuzdan bugüne kadar başarılı çalışmalar yaparak, büyüyoruz. Sizin başarılı çalışmalarınız, projeleriniz ile birlikte çok daha iyi yerlere geleceğiz. Ülkemizin bizden beklentileri var. Bu beklentileri en yüksek seviyeden karşılamak ve üzerine koymak için çalışıyoruz. Hem ülkemiz, hem şehrimiz için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Vereceğimiz eğitim ve sunacağımız hizmetle insanlarımızın kalplerine dokunalım.” dedi.

“BÖLGENİN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA PROJELER ÜRETELİM”

Rektör Kavuncu, bölgenin ihtiyacı doğrultusunda projeler üretilmesi konusunda akademisyenlere ricada bulunarak, “Bilim, araştırma, eğitim ve halka hizmet alanında yeni projeler geliştirelim. KSBÜ altyapısında bu alanlarda ciddi çalışmalar yaptık. Yeni hizmetler sunduk. Burada yapacağınız çalışmalar ve projelerle, KSBÜ’nün bayrağını başarılı bir şekilde taşıyalım.” şeklinde konuştu.

KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi de, ülkemiz ve insanlığa hizmet için başarı dileklerini iletti. Akademisyenler kendilerinden bahsederek, KSBÜ aile üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ve Genel Sekreter Kutlu Önal tarafından akademisyenlere çiçek takdimi yapıldı.

Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

KSBÜ’ye yeni katılan veya unvanda yükselen akademisyenlerin isimleri şu şekilde;

1.         Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Köylüoğlu, Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları AD

2.         Dr. Öğr. Üyesi Serel Akyol, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

3.         Dr. Öğr. Üyesi Damla Geçkalan Soysal, Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD

4.         Dr. Öğr. Üyesi Kader Semra Karataş, Tıp Fakültesi Psikiyatri AD

5.         Dr. Öğr. Üyesi Neziha Sanem Arı, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji AD

6.         Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Türe, KBB

7.         Dr. Öğr. Üyesi Suna Karadeniz Saygılı, Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji AD

8.         Dr. Öğr. Üyesi Selver Suna Başak, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Ağız ve Diş Sağlığı

9.         Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çağatay, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO Ağız ve Diş Sağlığı

10.       Dr. Öğr. Üyesi Özlem Arık, Tıp Fakültesi Biyoistatistik AD

11.       Öğr. Gör. Erhan Dağ, Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Eczane Hizmetler

“KSBÜ’NÜN BAYRAĞINI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAŞIYALIM”

“SUNACAĞIMIZ HİZMETLE İNSANLARIMIZIN KALPLERİNE DOKUNALIM”

“BÖLGENİN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA PROJELER ÜRETELİM”

Program sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

1.         Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Köylüoğlu, Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları AD

2.         Dr. Öğr. Üyesi Serel Akyol, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi