YETKİLİ SENDİKA TESPİT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörlük Toplantı Salonu’nda yetkili sendika tespit toplantısı gerçekleştirildi.

KSBÜ- 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu’nun 30/a maddesi gereğince gerçekleştirilen toplantıya; Genel Sekreter Kutlu Önal, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Hüseyin Şen, Personel Daire Başkanı Mehmet Güney ve Şube Müdürü Hasan Kolay ile Eğitim-Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen, Sağlık Sen, Türk Sağlık Sen ve Üni-Per-Sen sendikalarının temsilcileri katılım sağladı.

Söz konusu toplantıda karşılıklı görüş ve değerlendirmeler neticesinde düzenlenen mutabakat listeleri imzalandı.

Toplantı sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.

YETKİLİ SENDİKA TESPİT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Toplantı sonunda Genel Sekreter Kutlu Önal, katılımcılara teşekkür etti.