KSBÜ’DE ETİK KURUL BAŞKANI SEÇİMİ YAPILDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Senato Salonunda Klinik Etik Kurulu üyelerinin güncellenmesi ve ilgili mevzuat gereği Etik Kurul Başkanı seçimi nedeni ile bir toplantı geçekleştirildi.

KSBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın başkanlığından gerçekleşen toplantıda, süreç hakkında etik kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı.

Toplantı sonrası Etik Kurul üyelerinin kendi aralarında yapmış olduğu seçim sonucunda Tıp Fakültesi Cerrahi Bilimler Bölümü Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (AD) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Taşçı, KSBÜ Klinik Araştırmalar Etik Kurulu Başkanı olarak seçildi.

KSBÜ’DE ETİK KURUL BAŞKANI SEÇİMİ YAPILDI