YÖK‘TEN KSBÜ‘YE ENGELSİZ ÜNİVERSİTE ÖDÜLÜ

YÖK tarafından düzenlenen Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ), "Mekanda Erişebilirlik" kategorisinde 3 tane turuncu bayrak almaya hak kazandı.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, yeni kurulan bir üniversite olduğumuzu hatırlatarak, "Üniversitemizin kendisine ait çok az sayıda binası olmasına rağmen 3 bayrak ödülü alarak büyük başarı gösterdi. Tamamı erişilebilir olarak planladığımız yeni kampüsümüz, Sağlık Üniversitesi temamıza yakışır olacak." dedi.

KSBÜ Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Ali Osman Altınay, engelsiz bir üniversite olma yolunda ciddi çalışmalar yaptıklarını belirterek, KSBÜ'nün büyümesiyle birlikte bayrak sayılarını da yükseltmek istediklerini ifade etti.

Üniversitemiz şu binalar için turuncu bayrakları almaya hak kazandı;

- Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi binası