ÖĞRENCİ ALIMI PLANLANAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMINA İLİŞKİN GÖRÜŞÜLDÜ

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO öğretim üyeleri ile görüştü.

Görüşmede Tavşanlı SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail Saraçoğlu, Dişçilik Hizmetleri Bölümü Ağız ve Diş Sağlığı Programından Dr. Öğr. Üyesi Selver Suna Başak, Dr. Öğr. Üyesi Eda İzgi, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Çağatay Ulucan yer aldı.

Görüşme esnasında Dişçilik Hizmetleri Bölümü Ağız ve Diş Sağlığı Programına öğrenci alımı ile ilgili ihtiyaçlar konuşularak, yapılması gerekenler üzerine fikirler alındı.

ÖĞRENCİ ALIMI PLANLANAN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMINA İLİŞKİN GÖRÜŞÜLDÜ