KÜTAV’IN YENİ YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı (KÜTAV) yeni yönetimi ilk toplantısı Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda görev bölümü yapılarak, gündem maddeleri görüşüldü.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitemiz (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun da katılım sağladığı toplantıda; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Kazım Uysal, Adil Özkan, Kerim Vural ile Semra Tozaraydın yer aldı.

KÜTAV’ın aktif hale gelmesi için çaba gösterileceğini ifade eden Vali Çelik, yönetime katılan üniversitelerin çalışmalara çok ciddi katkı sağlayacağına inandığını söyleyerek, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

KSBÜ'DEN TAM DESTEK

Rektör Kavuncu, KSBÜ olarak her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizdi.

Toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.

KÜTAV’IN YENİ YÖNETİM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

KSBÜ'DEN TAM DESTEK

Rektör Kavuncu, KSBÜ olarak her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizdi.

Toplantı görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.